TESTIMONI

DiPerkasakan Oleh Shaklee
1983 
Buat pertama kalinya, seorang warga Amerika mendaki Gunung Everest tanpa oksigen tambahan tetapi beliau hanya bergantung pada tenaga yang dibekalkan oleh pemakanan Shaklee.
1986 
Penerbangan mengelilingi dunia tanpa henti yang pertama atas Voyager dengan tenaga yang dibekalkan oleh pemakanan Shaklee.

1986
Shaklee memberi sokongan kewangan dan produk kepada ekspedisi pertama kereta luncur salji anjing ke Kutub Utara yang diketuai oleh Will Steger iaitu seorang penjelajah kutub yang memenangi anugerah National Geographic. Beliau adalah seorang penulis dan pengajar.

1987 
Shaklee telah dipilih oleh Jacques Cousteau dan Cousteau Society untuk menyediakan produk-produk pencuci yang mesra alam sekitar bagi penggunaan di atas pengangkutan penyelidikan mereka iaitu Calypso dan Alcyone.

1987 
Penerbangan berkuasa manusia(dengan kayuhan) pada jarak terjauh iaitu sejauh 72 batu melintasi lautan yang dikenali sebagai Projek Dedalus dengan menggunakan produk yang dibekalkan oleh Shaklee.

1990 
Basic H daripada Shaklee yang boleh biodegradasi dan tidak bertoksik terpilih sebagai salah satu produk rasmi Hari Bumi yang pertama.

1990  
Shaklee telah menerima anugerah Family Circle Green-Chip sebagai salah satu daripada 10 syarikat yang mesra alam sekitar.

1991 
Produk-produk Pencuci Rumah Shaklee dan Produk Penjagaan Peribadi terpilih untuk digunakan dalam Projek Biosphere 2 di Arizona.

1993 
Shaklee membekalkan NASA dengan satu minuman rehidrasi yang telah disesuaikan untuk para angkasawan.

1996 
Shaklee membantu ahli-ahli sukan bertaraf dunia memenangi pingat 8 pingat emas di Sukan Olimpik Atlanta.

2004 
Shaklee membekalkan produk kepada atlet-atlet bertaraf dunia bagi memenangi 15 pingat emas di Sukan Olimpik Athens Greece.

2006 
Pasukan Ski dan Luncur Salji Amerika Syarikat yang terdiri daripada atlet-atlet yang dibekalkan tenaga oleh Shaklee, memenangi 10 pingat di Torino, Itali.KOLEKSI TESTIMONI OSTEMATRIX/KALSIUM
===========================================================
No comments:

Post a Comment