March 30, 2013

KURUSKAN BADAN DENGAN CINCH SHAKE MIX

Salam Semua, 
Diharap semua ceria hujung2 minggu macam ni bersama insan tersayang. lebih2 lagi, sekarang ini musim cuti sekolah, mesti ramai yang bawa anak-anak holiday dan tak kurang juga banyak kenduri kahwin kan? Macam2 juadah enak kalau kenduri kahwin ni hehe...

Arini nak sharing Set diet Shaklee SHAPE UP Program yang terbukti. Tak lama lagi nak bulan puasa dan nak raya kan, daripada sibuk tempah baju, ape kata kita shape up kan badan kita dlu :) 
Ini la dia Cinch Shake Mix.
 Bukan sekadar mengenyangkan malah MEMBAKAR LEMAK sekali dan menjaga otot.

CINCH SHAKE MIX
Setiap hidangan,anda akan mendapatkan:
**24gram protein, 24 jenis vitamin & mineral penting & 6gram serat larut
** Ini penting kerana protein digunakan untuk menaikkan kadar metabolisma & juga membakar kalori.
** Makanan yg kaya dengan protein juga boleh menahan kelaparan serta boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan.

pm utk FREE consultation dan DISKAUN hebat

SMS : 016-711 3576
email : suhaily.aj@gmail.com
PM di FB :El Naomie

No comments:

Post a Comment