August 01, 2013

PERSIAPAN VITAMIN UNTUK HARI RAYA

Assalamualaikum/ Salam Sejahtera semua
Biasa kalau Hari Raya, mesti kita ter 'makan' lebih dan yang berminyak serta berkolestrol tinggi kan hehe...ngaku x...^_^
Lepas tu Perut Sebu sebab makan banyak sangat. Lemak dan kolestrol pun bertimbun-timbun masuk dalam badan, maklum la setahun sekali raya, jumpa kaum keluarga pula, memang tak sedar apa yang kita makan dan minum. 

Jadi, hari ini saya nak share dengan anda semua untuk ambil sesuatu yang semulajadi seperti supplement Shaklee. Bukan sahaja untuk bakar lemak, malahan juga supplement untuk pemandu yang akan memandu jarak jauh.

Jom bersiap sedia dengan vitamin yang sesuai dan bagus di ambil masa Hari Raya nanti pada waktu yang tak terduga.


BAKAR LEMAK dan KOLESTROL drpd bertimbun dalam sistem darah kita lalu membebankan hempedu,jantung dan buah pinggang: Wajib Ada : 1.LECITHIN
2.OMEGA GUARD

3.ALFALFA
Alfalfa membantu melancarkan pembuangan dan juga berfungsi sebagai DETOKS untuk usus.


PERUT SEBU 

1. PEPPERMINT GINGER PLUS
memang best peppermint ini, buang angin sekali ^_^
 
DEMAM,SELSEMA,SAKIT KEPALA
1. NUTRIFERON

2. PERFORMANCE DRINK
Insyaallah amat membantu pemulihan pada kadar segera.


Bagi yang TRAVEL JAUH/MEMANDU
1. B COMPLEX

2. OSTEMATRIX(Kalsium)
3. Cinch Energy Tea
4. PERFORMANCE DRINK
 
Ostematrix membantu menghilangkan rasa lenguh-lenguh badan dan letih semasa memandu.

Performance Drink membantu badan agar tidak terhidrat. Nama pun "Performance" memang perform la lepas minum hehe, in shaa Allah, Cinch Energy Tea juga membuat badan rasa bertenaga.

Berminat Untuk Mencuba??? 
♥ Shaklee Independent Distributor (ID No : 906151) 
 (id diperlukan jika anda beli sendiri di branch) 
♥ Contact No : 016-711 3576 
♥ email : suhaily.aj@gmail.com 
♥ PM di FB : El Naomie

No comments:

Post a Comment