September 04, 2013

JOM BERBISNES

Jom Berbisnes, dari rumah pun boleh mula bisnes, part time, full time, offline, online...semua pilihan anda sendiri :)

Harga minyak dah naik 20sen kan, sekali dengar macam kecil je tapi kesannya sangat-sangat lah besar, lebih-lebih lagi pada mereka yang bergaji kecil dan sederhana, anak dan tanggungan ramai. Kenaikan minyak bukan setakat effect pada minyak sahaja...Tengok la nanti, semua benda akan naik. Semua benda yang berkaitan dengan KOS PENGANGKUTAN. Contohnya, barangan runcit, makanan, tambang bas, tambang kapal terbang, nasi lemak tepi jalan tu pun agaknya naik 20 sen.

Selain langkah berjimat cermat, kita boleh jadikan perkara/isu ini sebagai salah satu MOTIVASI untuk kita berusaha dengan lebih gigih lagi dengan mencari duit lebih.

Macam mana caranya untuk mencari duit lebih???
Jom kita mulakan bisnes Shaklee sekarang, x perlu modal besar, hanya rm65 (tidak termasuk kos penghantaran)

Kenapa perlu anda Pilih Group saya dan bukan group lain????
KERANA :

♥ Upline yang berdedikasi
♥ Jaringan kumpulan Shaklee yang hebat
♥ Plan pemasaran syarikat yang adil
♥ Rangkaian produk yang terbukti berkesan
♥ Berpeluang menyertai Umrah dan Ziarah serta
♥ Trip Melancong dlm negeri atau luar negara dgn layan bertaraf antarabangsa
♥ Bonus besar yang sangat2 membantu dan sangat mudah untuk mendapat 4 or 5 angka mengikut usaha anda
♥ Sesungguhnya bisnes Shaklee ini bukan sahaja menyeronokkan bahkan sangat mengujakan,.
♥ Shaklee telah merubah kehidupan kami sekeluarga dari pelbagai aspek kehidupan
♥ Tiada yang mustahil dengan Bisnes Shaklee yang telah menjadi fenomena sekian lama
♥ Shaklee bukan produk baru, tetapi telah bertahan lebih 50 tahun.
♥ Kini..semua orang mengenali Shaklee
♥ Jommm rebut peluang ini bersama2 group saya yang akan membimbing anda mendapatkan pendapatan tambahan.,
♥ Paling utama, jom kita menaiktaraf kehidupan dan ekonomi keluarga kita agar SIHAT, KAYA, DAN BERJAYA di dunia dan akhirat.
♥ Jalan telah tersedia, tinggal usaha anda sendiri utk bergerak lebih maju ke hadapan.
Yakin diri...anda pasti BOLEH..

Shaklee Independent Distributor (ID No : 906151)
(id diperlukan jika anda beli sendiri di branch)
Contact No : 016-711 3576
email : suhaily.aj@gmail.com
PM di FB : El Naomie

1 comment: