April 16, 2014

Collagen Shaklee Yang Sangat-sangat Berbaloi Diamalkan

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera semua pengunjung blog ElNaomie yang comel-comellll belaka  :)

Hari ini saya nak share testimonial pengguna yang mengamalkan Shaklee Collagen Powder yang semestinya berkualiti dan awesome.

TESTIMONIAL : Walaupun clinical test yang didatangkan bersama Shaklee Collagen Powder mengatakan perubahan dalam masa 8 minggu tetapi rata-rata bagi yang telah mencuba KESAN KETARA BOLEH DILIHAT SEAWAL 2 MINGGU!!! 


Sebelum kita review testimoni-testimoni yang best ni, apekata kita review dulu info mengenai Collagen Powder okay...Mungkin ada antara kita yang masih belum mengenali keistimewaan Shaklee Collagen Powder ini.


Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee juga mempunyai molekul yang sangat ringan Shaklee, kira-kira 1000 Dalton. Dan kerana itu, ia dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

7 bahan utama dalam Shaklee Collagen Powder.

  • RSS Collagen dari sisik ikan merah
  • Ekstrak biji benih Camelia japonica
  • Ekstrak Pfaffia
  • Elastin dari kolagen ikan
  • Vitamin C dan Vitamin B
  • Ekstrak kerang-kerangan
  • Lactobasilus Acidophilus
Kesan dan Faedah yang bakal anda nikmati:

  • ANTI PENUAAN
mengurangkan liang pori2, kedutan dan garis2 halus yang kelihatan

  • MENGHIDRATKAN
melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan berkupas pada muka

  • MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT
meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan

  • MELICINKAN
meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit

  • MENYUBUR
menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar

  • MENCERAH
mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit

  • MENEGANG
membantu menegang dan menganjalkan payudara


Okay, part ni yang paling di nanti-nantikan semua kan..kan...hehe okay jom kita tengok testimoni dan feedback happy oleh mereka yang telah mengamalkan Collagen Shaklee :)





TESTIMONI 1

Apa komen Puan Nadiah Suhaidi setelah 2 minggu pengambilan Shaklee Collagen Powder?


credit to : www.vitaminsihatcantik.com
TESTIMONI 2

TESTIMONI 3

TESTIMONI 4 

TESTIMONI 5

Customer happy, saya pun happy :)

Jangan berlengah lagi untuk dapatkan Collagen Powder Shaklee yang berkualiti tinggi dan mudah diserap oleh tubuh badan.

Jangan segan-segan hubungi saya utk dapatkan Collagen anda :
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 906151] 
♥ Contact No : 016-7113576 (SMS/Whatsapp)
♥ Emel : suhaily.aj@gmail.com 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Terima kasih kerana membaca entry ini. Jika anda rasa ia berguna, sila klik share 'Sharing Is Caring'.. 

LIKE MY FanPage: El Naomie Vitamin's House

No comments:

Post a Comment