May 21, 2014

SAKIT SENDI DAN LUTUT?? IKHTIAR DENGAN ADVANCED JOITN HEALTH TABLET

Assalamualaikum dan salam sayang semua pengunjung blog ELNAOMIE ini. Semoga semua dalam keadaan sihat dan gembira selalu.

Kini, tidak kira golongan muda atau tua, ramai yang mula menderita sakit sendi seperti sakit lutut, sakit pinggang dan lain-lain. 
Di Shaklee, terdapat satu vitamin yang membantu proses penyembuhan dan menjaga sendi-sendi kita agar kita dapat bergerak dengan bebas dan selesa.

Jom kekalkan kesihatan sendi kita lebih-lebih lagi bagi anda yang sangat aktif dan lasak dan terutamanya sekali gologan dewasa dan warga tua. Bagi jutaan orang yg mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar. 

Elakkan ketidakselesaan sendi dari menghalang anda daripada bergerak aktif dan melakukan perkara-perkara yang anda gemari. Pencegahan awal boleh menjadikan anda sihat pada masa akan datang. 

Sama ada anda penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting anda mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia.

Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam  3 cara iaitu:

•• Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

•• Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.

•• Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan  dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.

Testimoni Pengguna


Untuk testimoni lain, klik sini
Amalkan Advanced Joint Health Shaklee dari muda lagi untuk menjaga dan mengekalkan struktur sendi dan tulang kita. Untuk ibu bapa kita atau sesiapa yang memerlukan supplement ini boleh hubungi saya seperti di bawah ye.

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui Perunding Vitamin Anda  
♥ Shaklee Independent Distributor   
♥ Contact No : 016-7113576   
♥ Email : suhaily.aj@gmail.com 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.  Terima kasih kerana membaca entry ini. Jika anda rasa ia berguna, sila klik share 'Sharing Is Caring'..  LIKE MY FanPage: El Naomie Vitamin's House

Posted via Blogaway

No comments:

Post a Comment