June 01, 2014

CARA MUDAH MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca, tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan di mana semua umat Islam akan berpuasa selama sebulan.

Bagi anda yang ada masalah parut jerawat tentu tercari-cari cara mudah untuk hilangkan parut jerawat tu kan :)

Saya sendiri dan ramai lagi di luar sana yang mengamalkan VIT E semulajadi Shaklee untuk menghilangkan parut jerawat.
Mudah,hanya makan 1 biji sehari secara konsisten. Boleh pula di pecahkan dan sapu di parut jerawat. Amalkan setiap hari dengan teratur. InshaAllah.

VITAMIN E

ESP - BEST SELLER

>>VITAMIN E 400IU - SHAKLEE<<
Selain baik untuk menghilangkan parut jerawat,Vitamin E juga mempunyai banyak khasiat-khasiat lain,antaranya :-

ANTI PENUAN - Makan 1 kapsul Vitamin E setiap hari membantu melambatkan proses penuan,mengurangkan kedut,garis halus,akne,serta bintik penuan.Ianya juga mampu membaik pulih tekstur kulit,ton muka,dada serta otot peha kita.

MELINDUNGI JANTUNG - Dengan pengambilan harian 800IU Vitamin E untuk jantung yang sihat.Ia mampu melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid,meningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah,menghalang platelet darah dari melekat kedinding arteri dan menghalang ANEMIA HEMOLITIK, penyakit JANTUNG DLL.

ANTI OKSIDAN YANG KUAT - Pengambilan lebih dari 1,200 IU sehari untuk anti-Oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan KANSER ,mengukuhkan sistem imun,menghalang @ melambatkan pertumbuhan TUMOR, mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi - katarak dan masalah kesihatan.

MEMPERTINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF - Kajian menunujukkan pada tahun 1924,Vit E mampu memulihkan reproduktif.Jika para lelaki mengambil 600IU -800IU Vit E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

MEMPERBAIKI ARTHRITIS - Mampu meningkatkan keanjalan saluran darah, memperbaiki kitaran darah,merawat bahu kejang,pening,buasir,serta sakit sendi.

MEMPERBAIKI PARUT - Memperbaiki bengkak dan ulser kulit.Boleh dikenakan terus pada tempat yang luka untuk mengurangkan parut. 

KELESTARIAN TENAGA - Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.

>>TIPS HILANGKAN PARUT<<
Kalau nak tahu kenapa parut jerawat kita lambat hilang ialah kerana sel-sel badan kita kurang sihat dan rosak.

Makanan utama untuk sel ialah PROTEIN baik. Saya sangat sarankan anda untuk ambil vitamin E berganding dengan ESP (Energizing Soy Protein) untuk anda memperbaharui dan membaiki sel-sel badan supaya sihat dan supaya semua vitamin dan zat-zat dari makanan yang anda ambil MUDAH DISERAP.

Hubungi saya jika anda mahu mendapatkan Vitamin E ini dan rangkaian produk semulajadi Shaklee. 
Call/sms/whatsapp : 016-7113576

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Jika anda mahu sertai kami dan jana pendapatan tambahan yang lumayan,hubungi saya segera untuk join ahli Shaklee dan saya tunjukkan caranya.

Posted via Blogaway

No comments:

Post a Comment