June 01, 2016

KENAPA MAKIN RAMAI MOMMIES YANG BAGI ANAK MEAL SHAKES DAH OMEGA?

Assalamualaikum dan salam ceria semua, 
Semoga anda semua diberi kesihatan yang baik dan dilimpahi rezeki yang hebat dan berkat, inshaAllah

Hari ni nak cerita sedikit mengenai vitamin Shaklee untuk kanak-kanak yang paling popular iaitu Meal Shakes dan Omega Guard

Ramai yang dah amalkan dan sejak awal pengambilan dah dapat kesan positif dan bila mereka dah tau kualiti produk Shaklee yang berasaskan semulajadi (bukan vitamin sintetik), bertambah setia mommies bagi vitamin ini untuk anak-anak mereka.

Tiap-tiap bulan tak putus kena supply vitamin-vitamin ni untuk keperluan anak-anak customer. Dari umur setahun sampai ke pelajar university pun ramai yang amalkan setiap hari. KONSISTEN.

Ada yang mintak hantarkan awal bulan, ada yg tengah bulan, ada yg akhir bulan. Memang dah standby siap-siap. Asal masuk je whatsapp mommies-mommies ni, iols mmg dah ready dah 😄



▶ Ada yang cakap, dulu anak kecik sembelit teruk sampai berdarah pun ada, sejak minum Meal Shakes ni, dah lawas je membuang. Demam, selsema pun jarang kena.

▶ Ada juga yang amalkan sebab masalah ekzema. Sekarang, kulit dah cantik.

▶ Ada yang sebab anak susah nak makan (picky eaters), badan pun underweight. Sekarang, asal bangun pagi je dah ada selera nak makan. Kekurangan nutrisi boleh menggangu tumbesaran anak.

▶ Ada yang amalkan untuk mengurangkan serangan semput (asthma). 

▶ Ada yang nak kulit cantik, moist gitu.

▶ Ada yang nak anak bijak dan fokus kat sekolah. Cepat pick up apa yang mereka belajar.

Apa pun sebenarnya, mommies ni semua nak anak harapan mereka dapat membesar dengan sihat, dan vitamin semulajadi ni sebagai ikhtiar dan asbab anak-anak jadi sihat, jadi bijak dan comel-comel belaka 😘

.
TESTIMONI MEAL SHAKES ATASI SEMBELIT




.
Berapa harga Meal Shakes dan Omega Guard?

Meal Shakes (French Vanilla) 544g = rm113.75
Omega Guard (90 kapsul) = rm136

.
Bagaimana nak dapatkan Meal Shakes dan Omega Guard ni?

Anda boleh hubungi saya, 
Perunding Kesihatan,
☎ Whatsapp/Telegram : 0 1 6 7 1 1 3 5 7 6
📍 suhaily.aj@gmail.com
📍 ID : 9 0 6 1 5 1

Anda juga boleh dapatkan secara online, hanya menggunakan kad kredit/debit. Klik sini ▶ Welcome To Shaklee Online Ordering

.
Anda sukakan PENJIMATAN? Jom sertai kami sebagai ahli Shaklee. Yuran pendaftaran hanya RM68.90* sekali seumur hidup, tidak perlu maintain pembelian, tidak perlu renew.

*kos penghantaran, flat rate, rm10.60 untuk semenanjung dan rm21.20 untuk Sabah/Sarawak.

Jom sertai kami untuk lebih banyak privilleged dan consultatiom seumur hidup, inshaAllah

Untuk pendaftaran menjadi ahli Shaklee, dan mendapat penjimatan seumur hidup, klik sini ▶ JOIN NOW...!

No comments:

Post a Comment