June 20, 2016

TESTIMONI SHAKLEE DARI PENGHIDAP GASTRIK

Assalamualaikum dan salam bahagia semua,

Bulan Ramadhan ni, antara set yang ramai customer minta ialah SET GASTRIK. Customer dari pelbagai tahap gastrik, ada yang baru je kena, dan ramai yang dah menghidap gastrik bertahun-tahun.

Ada pula yang sampai ke tahap usus koyak dan muntah serta buang air darah......Seram dengar kan, tapi ini realiti. Kesan dari pada gastrik yang tak dijaga. Sekarang, dah keluar hospital dan sedang amalkan Meal Shakes Shaklee.

---------------------------------------------------------------------

Tapi hari ni saya nak share kan salah satu TESTIMONI SHAKLEE DARI PENGHIDAP GASTRIK.
Ikuti pengakuan dan pengalaman beliau, Pn Nurrisha.


"TERIMA KASIH SHAKLEE😊💪

Yes. Nak share my own experience kena gastrik yg teruk. Sangat teruk! Budak office Isha je yg tahu macam mana teruk gastrik Isha😂

Pukul 3 pagi tengah kerja midnight shift buat run audit utk hotel. Terpaksa colleague hantar Isha p clinic sebab dah tertonggeng tonggeng tahan sakit. Sampai je clinic, tudiaaa kena sedas injection. Grr!

Everymonth mesti kena p Watson beli 2 3 kotak Gaviscon. Kenapa 2 3 Kotak? Standby dalam handbag, dalam kereta, dekat rumah, dalam drawer office. Haa senang cerita semua tempat yg Isha selalu pegi la. Kalau takde or kehabisan stok mula laa menjajau tanya org sana sini ada Gaviscon ke tak. Ada satu kali siap call kawan 'tolong laa hantar aku Gaviscon satu, nak mati dah ni' pukul 2 pagi. Nasib kawan memahami terus hantar.

Sampai satu tahap. Gaviscon pun dah tak jalan and takde effect😭

Jumpa doctor, sebab kerap sangat kena. Doctor suggest pegi Hospital besar buat scope. Haaa honestly Isha palinggg laa tak suka nak pegi hospital ni. Takut kena injection😂😅 pernah kena operate 2 3 kali, time doctor nak bius, nak set branula aku ngelat mintak neb utk bius. *kelebihan student nurse dulu so doctor tak boleh la nak byk bunyi😂

Bila dengar kena buat scope. Masuk wayar dari mulut ke perut masuk camera MEMANG TAKLA! Gigih cari supplement sampai jumpa ESP. Consisten minum ESP and consume Set Gastrik Shaklee. Alhamdullillah👍💪😊

Memang ada perubahan. Sahur ESP pun boleh kenyang tanpa rasa pedih hulu hati sampaii la ke petang.

✔️Gastrik takde.
✔️Skin pun semakin cantik.
✔️Jerawat hilang.
✔️Duit jimat sebab supplement boleh tahan berbulan bulan. Dulu sekali pegi clinic tak sah kalau tak RM50.

Haah. Ni surat doctor suruh refer hospital yg sampai sekarang terkubur je dalam drawer bilik😂



Siapa ada gastrik cubalah try Set Gastrik Shaklee😊

HIGHLY RECOMMENDED!😍

InshaAllah dengan izin Allah.

Kredit Kepada : Fb Nurrisha Fazziana

--------------------------------------------------------------------------------

.

Anda penghidap gastrik? Jangan biarkan, hubungi saya untuk free consultation :

Perunding Vitamin Anda,

Whatsapp/Telegram : 016-7113576
Cod area : Johor Bahru, BBU, Senai, Kulai, Singapura.
Courier ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Hubungi saya jika anda mahu menjana pendapatan sehingga 5 angka dengan bisnes Shaklee

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Terima kasih kerana membaca entry ini. Jika anda rasa ia berguna, sila klik share 'Sharing Is Caring'..
LIKE MY FanPage : Berani Untuk Sihat

No comments:

Post a Comment