November 23, 2012

Herbal Blend Multi Purpose Cream

Salam semua dan haloooo...

Arini nak cerita tentang 1 krim yang wajib ada kat umah dan boleh di bawa ke mana2 iaitu Shaklee Herbal Blend Multi Purpose Cream. 
Ni la rupa parasnya * semua golongan boleh pakai even baby pun*
 Produk ini antara produk kegemaran ramai kerana:
** boleh sapu di tempat bekas gigitan nyamuk, semut dan gatal-gatal, ruam, ekzema (x panas mcm sapu minyak angin-so sesuai sgt untuk kanak2 dan org yg kulit sensitif)
** klu g travel balik kg ke masuk hutan ke boleh sapu klu kena gigit nyamuk
** tidak melekit, tidak berminyak dan mudah meresap
**selamat di gunakan oleh semua peringkat umur
**cream ini berasa dingin , bermentol dan tidak berminyak
** boleh digunakan dan berkesan untuk menghilangkan tanda-tanda hitam di buku lali, lutut dan siku
** ada juga customer sapu utk merawat jerawat di muka dan hasilnya jerawat trsebut mgecut dan hilang
**Ianya dibuat daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chesnut yarrow dan rosemary


Ini testimoni dari ibu yang anaknya menghadapi ekzema yang agak teruk, risau dgn pengambilan cream yang mengandungi steroid, akhirnya menggunakan herbal blend cream dari Shaklee dan alhamdulillah sudah 95% pulih dgn izinNya :
Add caption
1 .  Mealshakes : Minum
2 . Herbal Blend Multipurpose Cream : Sapu
3 . Basic H Pencuci Serbaguna : Mandi *untuk anak buat bubble bath*
     masukkan beberapa titis basic h ke dalam bath tub adan masukkan air mandi, biarkan anak berendam     dalam 20 minit

Untuk pertanyaan lanjut dan order sila hubungi
el : 016-711 3576
email : suhaily.aj@gmail.com
www.elnaomie.blogspot.com



No comments:

Post a Comment