March 18, 2013

ESP OOO ESP

Salam Semua, 
Pasti ramai yang dah berkenalan dengan Cik ESP (Energizing Soy Protein) yang istimewa ini kan??
Dan Pastinya juga sangat ramaiii yng dah repeat order dan tolong beli kan untuk kawan2 serta keluarga.
Rasanya yang enak dan boleh di campur dalam favourite drink kita seperti milo, kordial, horlicks dan sebagainya.

ESP juga menjadi minuman wajib oleh ramai orang serta ibu menyusu juga suka sangat kerana ia bertindak sebagai "milk booster". Susu MERIAH, siap dapat bonus kulit cantik lagi serta badan kekal bertenaga.


Tahukah anda bahawa SEL terbentuk daripada PROTEIN?
ESP sumber protein yang sangat penting di mana ia membantu memulihkan sel-sel tubuh yang rosak. Maka adalah penting untuk mendapatkan protein yang BERKUALITI supaya sel baru dapat tumbuh dan lebih mudah menyerap zat dan vitamin yang di makan sama ada dari supplement semulajadi atau makanan.


ESP Shaklee bukan sebarangan Soya seperti soya lain yang berada di pasaran atau air soya yg selalu kita minum di pasar malam atau air soya dalam tin  di mana soya di pasaran di masak dengan suhu yang TINGGI yang mungkin mengubah molekul2nya.

KELEBIHAN ESP SHAKLEE....
1.Kacang soya itu sendiri mesti tumbuh membesar secara organic

2.Tidak menjalani proses genetik (non-GMO:non-Genetically Modified Organism)

3.Mengandungi 9 asid amino penting

4.Dalam proses pembuatan untuk menghasilkan soya yang mengasingkan, kepingan soya dihancurkan dan dibasuh dengan air, bukan alkohol

5.Soy isolate itu mesti ditambah dgn unsur calcium

6.Bahan anti-thyroid/anti-growth substance mesti disingkirkan

7.Bahan anti-thyroid/anti-growth substance mesti disingkirkan

  
KEBAIKAN ESP
Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.ESP boleh di bancuh dengan air kosong biasa atau di campur dengan air kegemaran anda seperti milo dan sebagainya. TETAPI ESP hanya boleh di bancuh dengan air bersuhu bawah 40'celcius sahaja untuk menjaga kandungan proteinnya supaya tidak rosak.


Campur dengan jus orange or kordial pun SODAPPP

Jom Lihat Testimoni Dari Pengamal ESP Shaklee :

TESTIMONI Seterusnya :

Lagi TESTIMONI : 


Bagi yang ingin order atau ingin KONSULTASI PERCUMA tentang ESP atau SET Shaklee yang lain jangan segan2 hubungi saya melalui :
Email : suhaily.aj@gmail.com
PM di FB : El Naomie
Call/SMS : 016-711 3576

No comments:

Post a Comment