July 08, 2013

Testimoni Masalah Kesihatan Darah Tinggi

Hari ini saya nak share kegembiraan seorang isteri, kawan saya di laman internet ni.
Teeny merupakan seorang yang sangat mengambil berat berkenaan akan kesihatan dirinya dan keluarga. Bahkan kadang-kadang beliau rasa beliau lebih prihatin dalam bab-bab kesihatan berbanding suaminya yang mempunyai masalah kasihatan darah tinggi.

Suami Teeny memang terpaksa memakan ubat darah tinggi untuk mengawal tekanan darahnya. Namun walaupun suami Teeny mengambil ubat ini setiap hari, tekanan darahnya masih akan meningkat pada tahap yang tidak sihat apabila beliau berasa penat, tidak cukup tidur atau pemakanan tidak dijaga.

Pasa bulan 21 April 2012, Teeny telah menghubungi saya dan bertanya berkenaan kesihatan Teeny dan suaminya. Saya telah mencadangkan beberapa supplement khas untuk suami Teeny. Ini termasuklah Set Kesihatan Asas, OmegaGuard, Lecithin dan Alfalfa.. Pada mulanya Teeny agak sukar untuk memujuk suaminya untuk makan kesemua supplemen ini. Biasalah kan, bukan semua gemar makan pil-pil vitamin ni, apa lagi kalau perlu makan begitu banyak.

Namun semua ini berubah apabila kesan positif dapat dilihat.
Setelah memakan supplement ni selama 2 bulan, didapati tekanan darah suami Teeny sentiasa dalam keadaan normal, biar pun corak kehidupannya masih lagi sama.
Si suami pun terus memuji isterinya dan supplemen Shaklee ni.
Kalau dulu suami akan kata, "aik, banyak juga vitamin kamu bagi saya ni" Sekarang dia mesti duluan tanya, 'mana vitamin saya'...he..he.. lucu juga.  Siap dia kasi ingat saya..bulan ni order lagi.
Itulah kata-kata Teeny yang masih dalam keadaan puas hati dan gembira akan perubahan tersebut. Sape tak gembira bila dah kena puji oleh suami dan mak mentua sekali tau....he he....
credit to : health-wellness-nature.blogspot.com


Jika anda mengalami masalah tekanan darah tinggi dan berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan supplement untuk tekanan darah tinggi, boleh hubungi saya :


♥ Shaklee Independent Distributor (ID No : 906151) 
(id diperlukan jika anda beli sendiri di branch) 
♥ Contact No : 016-711 3576 
♥ email : suhaily.aj@gmail.com 
♥ PM di FB : El Naomie

No comments:

Post a Comment