May 17, 2014

CINCH LEBIH BAGUS DARI ESP??

TIPS KURUS DAN DIET
Cinch Shake Mix (Cafe Latte)
CINCH SHAKE MIX, KURUS, DIET
Cinch Shake Mix (Chocolate)
ESP, IBU MENYUSU, KURUS
ESP
Energizing Soy Protein (ESP)
Ramai yang bertanya apakah perbezaan CINCH dengan ESP untuk proses slimming dan diet???

Secara ringkasnya CINCH sememangnya diformulasikan untuk proses diet dan mengandungi LEUCINE. 

Manakala ESP pula adalah sumber protein yang mempunyai banyak khasiat dan membaik pulih sel-sel badan kita.

Jom kita dapatkan info lanjut mengenai perbezaannya. 

Teruskan membaca! :)

INFO MENARIK mengenai Leucine.  
Apa Itu LEUCINE ??
Leucine ini adalah salah satu sumber protein, yang bagus untuk memelihara otot. Cara bekerja leucine ni ialah, dia akan mengekalkan kekuatan otot kita, selepas kita berlapar, diet, ataupun lepas kita senaman membasuh kereta ataupun lain-lain aktiviti. 

Mengikut kajian yang dibuat, para atlet biasanya akan mengalami lemah otot, dan ini menyebabkan jisim otot berkurang. Dengan adanya leucine ini, jisim otot cuba dikekalkan, dan ini membantu otot meningkatkan metabolisme, dan seterusnya membakar lemak  yang ada. 

Jadi,

pentingnya Cinch Shake ini ialah kandungan Leucine, protein yang bagus untuk orang yang berdiet.

<<PERBEZAAN KETARA ANTARA CINCH DENGAN ESP>>
√√ Produk protein yang popular selain Cinch ialah Energizing Soy Protein (ESP), yang memang sesuai dijadikan sumber protein, yang banyak khasiat dan kelebihannya. 

√√ Antara beza yang ketara ialah kandungan MULTIVITAMIN yang lebih banyak terdapat di dalam Cinch berbanding ESP. Mengikut pakar Shaklee, Cinch memang direka khas untuk kuruskan badan. Walaubagaimanapun, ESP juga berkesan untuk kuruskan badan. 

Di dalam Cinch, kandungan Leucine dirahsiakan, sebagai satu paten khas Shaklee, supaya formula kandungan Leucine tidak dapat ditiru oleh syarikat lain.

√√ 3 Perisa Terbaik yang LAZAT
Cinch Shake Shaklee di Malaysia boleh didapati dalam 3 perisa iaitu VANILLA, COKLAT dan CAFE LATTE. Anda boleh pilih mengikut citarasa anda. Kalau nak menarik lagi, boleh je  gabungkan perisa tersebut, tapi perlulah mengikut kesesuaian dan sukatan diet yang bagus. 

TIPS UNTUK IBU YANG MENYUSUKAN BAYI.
<<CINCH atau ESP untuk ibu yang menyusukan bayi???>>
Ibu menyusu digalakkan mengambil ESP berbanding Cinch kerana kandungan kalori Cinch Shake yang terlalu rendah dikhuatiri akan mengganggu tumbesaran bayi. Jadi, untuk anda ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP atau Energizing Soy Protien adalah pilihan terbaik. 

Selain daripada membantu ibu dalam usaha menguruskan badan, ESP juga membantu memperbanyakkan susu ibu dan membantu ibu memekatkan hasil susu perahan.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada sesiapa yang memerlukan

Untuk Maklumat lanjut tentang keahlian /Pembeliaan produk@menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui
Perunding Vitamin Anda
♥ Contact No (sms/whatsapp : 016-7113576
♥ Emel : suhaily.aj@gmail.com
LIKE MY FanPage: El Naomie Vitamin's House


No comments:

Post a Comment