July 18, 2016

SELALU JERAWAT DI KEPALA KERANA MINYAK RAMBUT ATAU GEL RAMBUT YANG TINGGI BAHAN KIMIA?

Pernah tak rasa nak belikan anak-anak yang bersekolah gel rambut ke spray rambut ke untuk bagi rambut anak kemas sampai petang especially lelaki. Lagi-lagi kalau rambut anak jenis curl atau ikal mayang, pantang panjang cket mula nampak tak kemas kan

Nak beli gel-gel rambut bagai ni, risau pulak bahan-bahan kimia yang mungkin tak sesuai dan terlalu kuat untuk mereka.
.

Jangan risau, saya ada penyelesaiannya 😄

"Long Lasting Finishing Spray dari Hair Care - Prosante"

Mari kita ikuti feedback ikhlas dari mereka yang telah menggunakan Long Lasting Finishing Spray ini. 

Dulu, tak pernah kisahpun minyak rambut jenis apa, janji boleh tahan struktur sampai ke petang. Kalau keluar rumah memang tak pernah ada sikat dalam poket seluar, sebab yakin minyak rambut mampu tahan sampai petang.

Bila kerap kena jerawat di kepala, baru sedar tidak semua jenis minyak rambut sesuai dengan rambut sendiri.

Sebelum raya minyak rambut dah habis, isteri kata, kenapa tak cuba shaklee punya. Eh ada rupanya minyak rambut dari produk Shaklee. Sebelum ni memang tak tahu dan tidak pernah guna.

Long Lasting Finishing Spray
Long Lasting Finishing Spray 


Dengan hanya lembapkan rambut kemudian sembur, memang membantu sangat, tak perlu nak letak ditangan kemudian sapu dikepala. Hanya sembur sahaja.

Kesegaran sampai kepetang, bukan itu sahaja,kelembapan terpelihara macam baru lepas mandi. Yang paling penting ia membantu Protect Uv Damage pada rambut.

Orang kata, aset lain bagi lelaki adalah RAMBUT, itu pandangan masing masing.

Cuma nak beritahu, pengalaman seperti di salon rambut lepas guna " Long Lasting finishing spray" rambut kekal rapi. Dah jumpa yang serasi, pasti tak akan bertukar lagi.

Tak percaya tak apa, cubala dulu. Maskulin ke tak Maskulin lepas tu.

😆

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Harga :
Long Lasting Finishing Spray (237ml) rm58.75

Bebas bahan kimia berbahaya, sangat berbaloi untuk sekeluarga
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitamin And Beauty Consultant :
Whatsapp : 016-7113576
Fb Fanpage : Success Familia
COD : Johor Bahru, Pasir Gudang, BBU, Tampoi, Senai, Kulai, Singapore
Penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

No comments:

Post a Comment