July 19, 2016

VITAMIN TERBAIK UNTUK AWET MUDA

Assalamualaikum, dan salam sayang semua,

Nak cerita mengenai customer yang minum Vivix untuk awet muda. Kulit beliau dah mula ada kedutan sekitar tepi mulut, dahi dan kulit nampak sedikit 'jatuh'.

Pada mulanya beliau agak keberatan nak consume Vivix kerana faktor harga katanya. Jadi, beliau sanggup berabis duit pada macam-macam method lain, beli macam-macam produk tapi tak nampak hasilnya walaupun dah setengah tahun. 

Akhirnya terbuka hati nak cuba Vivix, dan Alhamdulillah dapat hasil yang awesome untuk kulit, berat badan menurun dan kini lebih cergas dan bertenaga. Senyummmm je akak tu sekarang tau. Katanya, kenapa la tak terbuka hati nak minum Vivix je dulu. 😄

Kulit beliau kini lebih sihat, dah tak kusam, cerah dan anjal! Haa kini beliau nampak jauh lebih muda. Dan yang paling penting ialah kesihatan beliau semakin baik.

Vivix tak mahal, tapi sangat-sangat berbaloi! 

Bulan ni cust @ kak Y terus borong lagi twinpack sebab dapat less 5%. Jimat sangat. Kawan-kawan beliau pun tengah usha-usha nak cuba Vivix jugak ni 😄

Ye la kan, nampak bukti depan mata, kawan sendiri pulak tu. Nampak real testimoni sebelum dan selepas 😄

#vivixawesome #awetmuda #shakleeEffect #testimonivivix
.
Jom tengok testimoni Vivix yang lain untuk kulit muda 5, 10, atau 25 tahun lebih muda 😄

TESTIMONI VIVIX UNTUK AWET MUDA


Vitamin terbaik untuk kulit muda dan tegang



Nak tahu harga Vivix?

Hanya rm475 sebotol

Jadi ahli untuk menikmati penjimatan yang sangat berbaloi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hubungi Kami,

Perunding Vitamin dan Kecantikan
Whatsapp : 016-7113576
Fb Fanpage : Success Familia
Email : suhaily.aj@gmail.com

COD : Johor Bahru, Pasir Gudang, BBU, Setia Tropika, Tampoi, Taman Molek, Senai, Kulai, Singapura

Penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak

Kesihatan itu tanggungjawab yang perlu dipelihara dengan baik.
"Health Is Wealth"


No comments:

Post a Comment