July 15, 2017

Ibu Menyusu Lemah Longlai Ketika Berpuasa?


Ibu Menyusu Lemah Longlai Ketika Berpuasa |Tadi dapat feedback customer yang breastfeeding sambil berpuasa. Fully breastfeed. Di pejabat beliau pam, balik rumah menyusukan secara terus.
.
Kata dia, memang dah niat nak bagi susu ibu pada baby dia sampai 2 tahun
Mommy ni keja kadang-kadang kena keluar. Panas. Terkejar-kejar jugak. 
.
Asbab amalkan ESP dan PD ni kata dia dapat supply susu yang cukup. Sometimes terlebih dari kebiasaan 😄
.
Kulit pun makin cantik, nampak moist. Sebelum ni kering dan kusam. Ada tenaga 💪💪💪
.
Suka saya dengar feedback customer. Tu yang makin semangat nak sharing ❤️❤️❤️
.
Dulu saya juga berjuang untuk fully breastfeed sampai anak 2 tahun. Sememangnya tak mudah dan tak juga sukar. Kena ada ilmu, azam, nutrisi yang cukup dan lebih bagus jika ada sokongan dari mereka disekeliling kita
Jom tengok apa kata ibu menyusu yang lain yang amalkan vitamin Shaklee semasa berpuasa.




Set Vitamin Ibu Menyusu ni tak semestinya semasa berpuasa sahaja. Ianya sesuai diambil setiap hari sebagai milk booster untuk ibu menyusu. 
Nak dapatkan Set Menyusu Shaklee? 
Perunding Vitamin Shaklee, 
Whatsapp/Call/SMS Ell : 0167113576 
#breastfeedingjourney #titisanemasuntukanak #ikhtiar #shakleemalaysia #shakleesingapore #posseluruhMalaysia #codshakleekulai #codshakleesenai #codshakleejb #codshakleepasirgudang #codshakleebbu #jadiAhlishaklee


These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Terima kasih kerana membaca entry ini.
Jika anda rasa ia berguna, sila klik share 'Sharing Is Caring'.. LIKE MY FanPage: Success Familia

No comments:

Post a Comment